Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС одобри кандидатура за участие в процедура за подбор на командировани експерти към мисията на ЕС в Молдова за 2023 г.

4 април 2023 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет одобри кандидатурата на Красимир Мазгалов – съдия в Софийски градски съд, за участие в процедурата на Европейската служба за външна дейност (ЕСВД) за подбор на командировани експерти по първа Заявка за принос към мисията на ЕС в Молдова за 2023 г. за вакантна позиция MOL 06.

Формулярът на одобрения кандидат ще бъде изпратен на Министерството на външните работи за препращането му до Европейската служба за външна дейност, по съответния ред.

Звеното за планиране и провеждане на граждански операции (СРСС) към ЕСВД е публикувало на 19.03.2023 г. първа Заявка за принос към мисията на ЕС в Молдова за 2023 г. С процедурата са предложени вакантни позиции за командировани експерти, с краен срок на изпращане на кандидатурите в МВнР – 07.04.2023 г. Предвижда се СРСС да проведе интервюта с кандидатите в периода април – май 2023 г., след което държавите членки на ЕС ще бъдат уведомени за резултата.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд