Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет назначи заместници на административните ръководители в районните прокуратури във Велико Търново и Русе и и.ф районен прокурор на Районна прокуратура - Самоков

12 април 2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет освободи, на основание чл. 160, във връзка с чл. 175, ал. 8, изр. 1 от ЗСВ, Блага Георгиева от заеманата длъжност „заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор“ на Районна прокуратура – Велико Търново, считано от датата на вземане на решението и я преназначи на длъжност прокурор там. Колегията назначи за заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Велико Търново Калинка Тодорова – прокурор в същата, считано от датата на встъпване в длъжност.

Колегията назначи Дилян Михайлов – прокурор в Районна прокуратура – Русе за заместник-районен прокурор на същия орган, считано от датата на встъпване в длъжност.

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет преназначи Ваня Панева - изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Самоков, на заеманата преди назначаването й за административен ръководител на органа длъжност „прокурор“ в същата прокуратура, считано от датата на встъпване на Пенка Стойкова – прокурор в Районна прокуратура – Сливен за районен прокурор на Районна прокуратура – Самоков.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд