СЪОБЩЕНИЯ И ОБЯВИ
Съобщения
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

ОБЯВА

Организацията на обединените нации за образование, наука и култура (ЮНЕСКО) и Институтът по правата на човека Бонаверо към Юридическия факултет на Оксфордския университет организират глобален многоезичен масов отворен онлайн курс (MOOК) за работещи в правосъдието по международни и регионални стандарти за свобода на изразяване и безопасност на журналистите. Работните езици на курса, който има срок за записване 30 юни 2023 г. и трябва да се завърши до 14 юли 2023 г., са седем (английски, френски, испански, арабски, китайски, руски и португалски език).

            Многоезичният масов отворен онлайн курс е предназначен за магистрати, съдебни служители и други юристи, които владеят един от работните езици и проявяват интерес към темата. За да се запишете в курса, трябва да кликнете върху връзката на езика по ваш избор, за да се регистрирате в платформата на курса:

 

Повече информация за MOOК можете да намерите тук.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд