Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС възложи сключването на договори за разрушаване на сгради и разчистване на поземлен имот в гр. Варна

13 юли 2023 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет възложи на представляващия ВСС да сключи с „Билдеман“ ООД, договор за изпълнение на услуга с предмет: „Изготвяне на План за безопасност и здраве (ПБЗ), План за управление на строителните отпадъци (ПУСО), конструктивно становище и оценка на съществуваща дървесна растителност, във връзка с разрушаване на сгради и разчистване на поземлен имот за „обществено и делово обслужване“ в гр. Варна, на стойност 21 840 лв. с ДДС. Имотът се намира на кръстовището на бул. „Сливница“ и бул. “Христо Смирненски“ в гр. Варна, и е предоставен в управление на Висшия съдебен съвет.

Пленумът на ВСС възложи на представляващия ВСС да сключи с „Хидрострой България“ ЕООД договор за изпълнение на строителство с предмет: „Разрушаване на сгради и разчистване на същия поземлен имот в гр. Варна“, на стойност 52 200 лв. с ДДС.

Предметът на обществените поръчка са премахване на опасни съществуващи сгради, трайна дървесна растителност и храсти в лошо състояние, както и трайното обезопасяване на имота.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд