Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС определи Евгения Стоянова като изпълняващ функциите „административен ръководител“ на Окръжна прокуратура – Благоевград

19 юли 2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 169, ал. 5 от Закона за съдебната власт, преназначи Христо Георгиев на заеманата преди назначаването му за „административен ръководител – окръжен прокурор“ на Окръжна прокуратура – Благоевград, длъжност „прокурор“ в Окръжна прокуратура – Благоевград, считано от 01.08.2023 г.

На основание чл. 175, ал. 4, изречение второ от ЗСВ колегията определи Евгения Стоянова – заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Благоевград, за изпълняващ функциите „административен ръководител – окръжен прокурор“ на Окръжна прокуратура – Благоевград, считано от 01.08.2023 г. до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.

Решението е във връзка с изтичащия на 31.07.2023 г. мандат на Христо Георгиев като административен ръководител на Окръжна прокуратура – Благоевград.

Прокурор Стоянова има над 28 години юридически стаж в органите на съдебната власт. Като заместник на административния ръководител е доказала способността си да работи в екип, да подпомага и да организира дейността на прокуратурата.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд