Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Висшият съдебен съвет ще проведе обществена поръчка за изработване на печатни, рекламни и информационни материали

21 септември 2023 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет възложи на представляващия ВСС да организира процедура „публично състезание“ за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Изработване на печатни рекламни, информационни и образователни материали за нуждите на ВСС и на образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ и информационна кампания „Ден на отворените врати“ с две обособени позиции.

Обособена позиция № 1 е „Изработване на печатни рекламни, информационни и образователни материали за нуждите на ВСС“ със срок на действие на договора три години и прогнозна стойност 85 000 лв. без ДДС и Обособена позиция № 2 „Изработване на печатни информационни и образователни материали за нуждите на Образователната програма и информационната кампания „Ден на отворените врати“ със срок на действие на договора 1 година и прогнозна стойност 39 710 лв. без ДДС.

Представляващият ВСС е оправомощен да сключи договор с определения изпълнител или да прекрати процедурата, както и да определи длъжностно лице от ВСС за възложител, с правата предоставени му с решението на ПВСС, съгласно Закона за обществените поръчки и Правилника за организация на дейността на ВСС.

За следващото заседание на пленума се отлага разглеждането на  предложението за провеждане на обществена поръчка за колокация на компютърно техническо оборудване, във връзка с необходимостта от предоставяне на допълнителна информация за срока на договора и начина на формиране на нейната стойност. Ще бъде изискана и информация от и. ф. главния прокурор на Република България за развитието на процедурата по  обществената поръчка за изграждане на дейта центрове за съхранение на данни за нуждите на Висшия съдебен съвет, Прокуратурата на Република България и Върховния административен съд.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд