Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС насрочи писмения изпит по конкурса за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в окръжните прокуратури на 11 ноември 2023 г.

11 октомври  2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи, на основание чл. 180, ал. 2, т. 4 от ЗСВ, датата, часа и мястото на провеждане на писмения изпит по конкурса за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в окръжните прокуратури, обявен с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол № 28/26.07.2023 г. (oбн. ДВ бр. 66/01.08.2023 г.). На конкурс са обявени общо 10 длъжности  - по две в Софийска градска прокуратура и в Окръжна прокуратура – София и по една в окръжните прокуратури във Враца, Кюстендил, Пазарджик, Русе, Търговище и Сливен.

Изпитът ще се проведе на 11 ноември 2023 г. (събота) от 9.00 ч. в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, бул. „Цар Освободител" № 15, гр. София. До участие в конкурса са допуснати 180 кандидати.

Решението ще бъде обнародвано в „Държавен вестник“, ще бъде публикувано в един централен всекидневник, както и на интернет сайта на Висшия съдебен съвет.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд