Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС поощри и освободи Емануил Еремиев от длъжност „съдия“ в Апелативен съд – Велико Търново, поради пенсиониране

 

31 октомври 2023 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 304, ал. 1 от Закона за съдебната власт, във връзка с чл. 303, ал. 2, т. 1 и чл. 303, ал. 3, т. 1 от ЗСВ, поощри Емануил Еремиев – съдия в Апелативен съд – Велико Търново, с отличие „служебна благодарност и грамота“, както и с парична награда в размер на 1500 лв., за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения.

Отличията са предложени от Янко Янев – административен ръководител на Апелативен съд – Велико Търново. Той се мотивира с дългогодишния юридически стаж на Емануил Еремиев, който 15 години правораздава в този орган на съдебната власт и е постигнал много добри резултати в гражданското правосъдие.

Колегията освободи на основание чл. 160, във връзка с чл. 165, ал. 1, т. 1 от ЗСВ Емануил Еремиев от заеманата длъжност „съдия“ в Апелативен съд – Велико Търново, считано от 08.11.2023 г.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд