Конкурси в АВСС
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

И З В Л Е Ч Е Н И Е  ОТ  ПРОТОКОЛ

за проведен втори етап на конкурса за длъжността „Старши експерт – административно обслужване“ – 1 /една/ щатна бройка, в отдел „Човешки ресурси, административно обслужване и класифицирана информация“, дирекция „Човешки ресурси, административно и техническо обслужване и класифицирана информация”,

проведен на 15.12.2023 г.

         ........................................................................................................

 

         След извършеното оценяване на основание чл. 8 от Вътрешните правила за назначаване, атестиране и повишаване в ранг на съдебните служители в администрацията на Висшия съдебен съвет и въз основа на проведеното събеседване, кандидатите за заемане на длъжността „Старши експерт – административно обслужване“ – 1 /една/ щатна бройка, в отдел „Човешки ресурси, административно обслужване и класифицирана информация“, дирекция „Човешки ресурси, административно и техническо обслужване и класифицирана информация” в АВСС получиха следните резултати:

 

  1. ТЕОДОРА МАРИНКОВА – 63 точки/оценка 4,20;
  2. ДАНИЕЛА ПЕТРОВА – 62 точки/оценка 4,14;
  3. ЛЮБКА ИВАНОВА – 55 точки/оценка 3,67;
  4. ДАНИЕЛА ПЕТКОВА – 81 точки/оценка 5,40.

 

В резултат от извършеното оценяване и на основание чл. 8, ал. 2 от Вътрешните правила за назначаване, атестиране и повишаване в ранг на съдебните служители в администрацията на Висшия съдебен съвет, Конкурсната комисия КЛАСИРА кандидатите, получили оценка 4,50 или по-висока по показателите, предварително определени и обявени от Конкурсната комисия, както следва:

 

  1. ДАНИЕЛА ПЕТКОВА – 81 точки/оценка 5,40.

 

         На основание чл. 9, ал. 2 от Вътрешните правила за назначаване, атестиране и повишаване в ранг на съдебните служители в администрацията на Висшия съдебен съвет и на основание чл. 95, ал. 1 от Кодекса на труда, Конкурсната комисия представя на Главния секретар на Висшия съдебен съвет протокола от проведения конкурс и документите на класирания кандидат и ПРЕДЛАГА на същия да назначи на длъжността „Старши експерт – административно обслужване“ в отдел „Човешки ресурси, административно обслужване и класифицирана информация“, дирекция „Човешки ресурси, административно и техническо обслужване и класифицирана информация” в Администрацията на Висш съдебен съвет кандидата: ДАНИЕЛА ПЕТКОВА.

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

НА КОНКУРСНАТА КОМИСИЯ:  /п/   

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд