Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия, изпълняваща функциите на Висш прокурорски съвет, прекрати процедурата за избор на административен ръководител на Районна прокуратура - Ловеч

12 юни 2024 година

Прокурорската колегия, която на основание §23, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на КРБ (обн. в ДВ бр. 106/22.12.2023 г.), изпълнява функциите на Висш прокурорски съвет, прекрати процедурата за избор на административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура - Ловеч, поради оттегляне на заявлението за участие на единствения кандидат - Георги Манолов - прокурор в Районна прокуратура - Русе. 

Процедурата за избор на административен ръководител е откритата с решение на Прокурорската колегия по протокол № 34/27.09.2023 г. и е обнародвана в ДВ, бр. 84/06.10.2023 г.

Решението на колегията ще бъде обявено на интернет страницата на ВСС в раздел Важно/Конкурсни процедури/Избор на административни ръководители.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд