Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС, изпълняваща функциите на Висш съдебен съвет, упълномощи представляващия СК на ВСС да подпише споразумения във връзка с безвъзмездно право на управление на имот в гр. Гълъбово

25 юни 2024 година

Съдийската колегия на ВСС, изпълняваща функциите на Висш съдебен съвет, съгласно § 23, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на КРБ (обн. ДВ, бр. 106/22.12.2023 г.) упълномощи представляващия СК на ВСС да подпише споразумения с кмета на Община Гълъбово за прекратяване, на основание чл. 8, ал. 2, действието на Договор от 19.04.2018 г. за безвъзмездно предоставяне право на управление върху части от имот - частна общинска собственост.

Представляващият СК на ВСС е упълномощен да сключи договор с кмета на Община Гълъбово за безвъзмездно предоставяне право на управление на СК на ВСС, за срок от 10 години, на помещения за Районен съд – Гълъбово и на Окръжна прокуратура – Стара Загора, за нуждите на Териториално отделение – Гълъбово към Районна прокуратура – Стара Загора.

Решението на СК на ВСС се изпраща на Прокурорската колегия, изпълняваща функциите на Висш прокурорски съвет, както и на административните ръководители на Районен съд – Гълъбово и на Окръжна прокуратура – Стара Загора, за сведение.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд