Конкурси в АВСС
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

С П И С Ъ К

НА ДОПУСНАТИТЕ И НЕДОПУСНАТИТЕ КАНДИДАТИ

до събеседване за длъжността „главен експерт“ в отдел „Регистри и съдебни кадри“, дирекция „Атестиране, конкурси и кадрова дейност”

 

ДОПУСНАТИ КАНДИДАТИ:

1.Мартина  Борисова

2. Ирена Митова

3. Екатерина  Иванова

4. Мария  Пешева

 

НЕДОПУСНАТИ КАНДИДАТИ

1.Симона Чичкова,  кандидатът не представя документи, удостоверяващи  изискуемия не по-малко от 5 г. професионален опит за длъжността, както и медицинско удостоверение, че не страда от психически заболявания. 

2. Венелина Луканска – кандидатът не представя медицинско удостоверение след преглед, че не страда от психически заболявания.

3. Любка Павлова – кандидатът не представя документи, удостоверяващи  изискуемия не по-малко от 5 г. професионален опит за длъжността.

 

Допуснатите кандидати ще бъдат оценявани при следните показатели за оценка/точки (по шестобалната система от 2 до 6 в цяло число по всеки от показателите):

1. Познаване на нормативната уредба в областта на съдебната власт, функционирането на ВСС, Съдийската колегия и администрацията;

2. Познаване на нормативната уредба, регламентираща конкурсните процедури, кадровата дейност, назначаване, повишаване и освобождаване на съдии;

3. Комуникативни умения и визия за работа в екип;

4. Компютърни умения и работа с електронни документи, електронни таблици (Word, Excel и други офис приложения).

 

Конкурсът с допуснатите кандидати за длъжността  „главен експерт“ в отдел „Регистри и съдебни кадри“, дирекция „Атестиране, конкурси и кадрова дейност“ в АСКВСС ще се проведе на 20.08.2024 г. (вторник) от 10.00 часа в сградата на ВСС, гр.София, ул. “Екзарх Йосиф” №12.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд