Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС трансформира и разкри щатни бройки за съдебни служители в администрацията на прокуратурата

14 август 2024 година

Прокурорската колегия на ВСС трансформира 1 щ. бр. за длъжност „старши експерт“ в 1 щ. бр. за длъжност „главен експерт“ в отдел 06 „Административен“ при Върховната прокуратура. Трансформирани са и 2 щ. бр. в администрацията на главния прокурор - 1 щ. бр. за длъжност „старши експерт“ в щатна бройка за длъжност „главен експерт“ в направление „Счетоводство“, отдел „СДМ“, дирекция „БСД“, както и 1 щ. бр. за длъжност „младши експерт“ в щатна бройка за длъжност „старши експерт“ в сектор „Методическо ръководство“, отдел „Човешки ресурси“ в Администрацията на главния прокурор (АГП). На основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от ЗСВ са разкрити две щатни бройки за длъжност „техник, поддръжка на компютри и технологии“ при АГП.

Необходимите средства за възнагражденията на трансформираните щатни бройки ще бъдат финансово обезпечени за сметка на бюджета на ПРБ за 2024 г.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд